BLOGI

May 22, 2020

Ensimmäinen kerta on aina ikimuistoinen.

Keräsin metsästä kieloja ja myin niitä Porin torilla. ⁣Minulla ei ollut mitään kiinnostusta kieloja kohtaan, halusin vain tehdä myyntiä.⁣

Meitä oli noin 5 ehkä 10-12 vuotiasta siellä ämpäriemme kanssa. Yhdellä pikkupojalla oli pakettinauhaa kimpuissa, se oli näyttävä erottuvuustekijä ja myi hyvin. Äiti varmaan laittanut. ⁣

Minun etuni oli se, että avasin suuni. Sanoin ensimmäisenä torille tulijalle että ”ostakaa kieloja”. Sain siitä ohi kiitävältä markkinointi-tädiltä kannustavaa palautetta.⁣

Kaikki kielot meni kaupaksi ja lopulta ämpärikin olisi mennyt, mutta en myynyt sitä kun en osannut hinnoitella - minulla ei ollut hajuakaan, mitä ämpärit kaupassa maksoivat.⁣ Se jäi kaivelemaan.

Sen jälkeen olen myynyt aina. Vappupalloista mainostoimistopalveluihin, omaa osaamistani, palveluja ja tuotteita. 

Miten myydä paremmin omaa osaamistaan ja palveluitaan?

Yrittäjän on muistettava avata suunsa, keksiä ideoita erottuakseen muista. Huudella some...

March 20, 2018

Henkilöbrändäys lähtee sinusta itsestäsi. Se syntyy sinun omista voimavaroistasi, taidoistasi ja vahvuuksistasi. Yrityksesi ja palvelusi on heijastavat sinua, joten pidä huolta siitä, että kehität omaa hyvinvointiasi ja terveyttäsi koko ajan oikeaan ja parempaan suuntaan.

Terveys on yrittäjän tärkein kivijalka. Siksi siihen kannattaa investoida ja löytää aikaa. Terve ja hyvinvoiva yrittäjä jaksaa paremmin läpi epäsäännöllisen arjen ja vaihtelevien ajanjaksojen. Kun voit hyvin, jaksat kehittää palveluasi ja tuotettasi eteenpäin sinnikkäästi ja pyrkiä kohti omia tavoitteitasi.

Minkä mielikuvan annat itsestäsi verkostoissasi? Hyvinvoiva ja energinen mielikuva ei synny itsestään. Haastava arki voi viedä mehuja, itselle jää liian vähän aikaa. Siksi liikunnan ja ravinnon merkitys on valtava. Oikealla määrällä liikuntaa ja hyvällä, terveellisellä ravinnolla pidät itsesi vahvana, sekä fyysisesti että henkisesti. Kun vähiten jaksaisit lähteä lenkille, salille tai jumppaan, lähde silloin! Opetat m...

March 2, 2018

Brändi erottuu ja viestii selkeästi, sekä antaa arvolupauksen. Henkilöbrändäys on tarpeellinen yrittäjälle tai tekijälle, joka haluaa nousta joukosta, tulla huomatuksi sekä saada viestinsä perille.

Henkilöbrändäys lähtee aina aidosta ihmisestä. Mitä olet ja miksi teet työtäsi. 

Brändäys eroaa pelkän näkyvyyden tavoittelemisesta sillä, että pohdimme sekä erottuvuustekijää, missiota, todellisia elämäsi tavoitteita ja arvolupaustasi. Määrittelemme yhdessä myös kohderyhmän, ja millä tyylillä sille puhutaan. 

Kun brändin perusasiat ovat määritelty, niistä voidaan lähteä luomaan ilmettä, tekstiä, kuvia ja videoita. Materiaalien avulla voit pitää koulutuksia, kertoa ydinosaamisestasi, tuoda ihmiset lähemmäs, opastaa, auttaa ja neuvoa. Kun jaat merkityksellistä sisältöä, saat seuraajia.

Jotta päästään myös konkreettisiin tuloksiin, teemme suunnitelman julkaisemisen, tapahtumien ja videointien sekä muiden toimenpiteiden avuksi. 

Ota yhteyttä – autan brändisi luomisessa!

February 25, 2018

Haluaisitko tuottaa säännöllisesti videoita someen? Onko mielessäsi ja kielen päällä paljon sanottavaa? Haluatko vauhdittaa kirjasi tai palvelusi myyntiä? Haluan auttaa sisällöntuottajia, kirjailijoita, puhujia, yrittäjiä ja muita kovia visionäärejä saamaan sanansa kuuluville videoilla.

Verkostosi ovat tärkeä keino levittää informaatiota. Lyhyet videot ovat todella hyvä keino tähän.

Relevantin informaation levittäminen on parasta mainontaa palveluillesi tai tuotteellesi. Mainostamisen sijaan tuotat tietoa, joka auttaa ihmisiä ja antaa lisäarvoa palveluillesi. Sen sijaan, että ihmisille tuputetaan mainontaa väkisin, tuotetaan informaatiota, joka kiinnostaa, auttaa ja tukee heitä omissa tavoitteissaan.

Kustannustehokas kuvauspaketti ja kevyt jälkituotanto tukee informaation levittämistä. Yhdessä kuvauspäivässä voidaan kuvata useita videoita vaihtamalla hieman paikkaa ja vaatteita, jolloin saat paljon materiaalia helposti ja vähäisillä kustannuksilla.

Otatko vakavasti oman brändisi viestinnän...

January 18, 2018

Videon tekemisessä on usein se ongelma, että se on aivan liian kallista ottaen huomioon videon kasvavan tarpeen netissä. Tämä johtaa siihen, että niitä tehdään puolihuolimattomasti ja videoita ei katsota loppuun. Jotta kaikki voisivat kantaa kortensa kekoon parempien videoiden puolesta, olen listannut melko simppelit 10 vinkkiä oman TEE SE ITSE -yritysvideon luomiseen. Oli se pieni palvelun esittely, tapahtuman tallennus, haastattelu tai mainos, nämä vinkit kannattaa lukaista!

www.illusiacreative.com/vinkit

December 12, 2017

Käyntikortti on usein ainoa printtipainotuote, joka annetaan tapaamisen yhteydessä. Siksi käyntikorttiin kannattaa panostaa. Sen elinikä jää vastaaottajan mietittäväksi, kun suunnittelemme käyntikortista erityisen, sitä ei heitetä pois. 

Kun tilaat käyntikortin, voit miettiä jo mitä sisältöä siihen haluaisit. Muutamia asioita pohdittavaksi:

- Haluatko kortin yhdellä vai kahdella kielellä

- Haluatko 1- vai 2-puolisen kortin

- Minkä viestin haluat kortilla välittää, sekä tekstin että visuaalisuuden puolesta?

- Määrä

- Budjetti

Graafiseen suunnitteluun kuuluu myös painoteknisten mahdollisuuksien ottaminen huomioon.

Esimerkiksi:

- Kohopainatus

- Lakka

- Muotoon leikkaaminen

- Pulverikohotus

- Foliopainatus

December 10, 2017

Kun kuvaajan tai graafisen suunnittelijan sekä viestinnän tekijän tarve ei ole jatkuva, meiltä löytyy tekijä vuokralle.

Vuokraa kuvaaja päiväksi yritykseen tai asiakasyritykselle. Kuvaaja voi päivän aikana ottaa kuvia tiloista, henkilöstöstä, tuotteista ja rakennuksesta tai kuvata yritysvideon / haastattelun. Kuvauspäivän jälkeen yrityksen käytössä on laajasti kuvia sisältömarkkinointia varten, esimerkiksi sosiaaliseen mediaan ja www-sivuille.

Vuokraa sekä sisältöstrategi että kuvaaja / suunnittelija tuottamaan ja hoitamaan yrityksen markkinointia kuukausilaskutuksella.

Laitetaan hommat rullaamaan! Ota yhteyttä ja jutellaan lisää.

Tarvitsetko taittajaa, graafista suunnittelijaa tai kuvankäsittelijää satunnaisesti? Vuokraa lisäkädet tarvittavaksi ajaksi. Graafinen suunnittelija tuo mukanaan koneen, ammattiohjelmistot ja tekee tarvittavat toimenpiteet, jonka jälkeen on helppo jatkaa hyvien visuaalisten viestien parissa.

https://www.illusiacreative.com/vuokraa-tekijae

November 20, 2017

Avainlippu ja Suomalaisen Työn liitto:

Osta Työtä Suomeen 1.12.2017

Järjestimme kustannustehokkaasti näppärät katugallupit Helsingissä Osta Työtä Suomeen -päivän markkinointia varten. Yhdessä Avainlipun kanssa saimme kuulla rehellisiä ja liikuttavia mielipiteitä suomalaisista muistoista, palveluista ja tuotteista sekä työstä.

Gallup toteutettiin yhden päivän aikana ja kuvamateriaalista editoitiin kolme eri versiota eri kohderyhmiä varten.

Videoita käytetään sisältömarkkinoinnissa, some-levityksessä sekä Avainlipun omassa viestinnässä.

October 31, 2017

Videolle on kasvava kysyntä muun sisällön lisäksi. Tarinat, informatiiviset videot tai mainonta esim. nettisivustolla toimivat todella hyvin ja kohdentuvat tehokkaasti aiheen mukaan, lisäävät kiinnostusta ja myyntiä sekä sitouttavat brändiisi. Tässä lisää aiheesta "Native video advertising!".

https://instapage.com/blog/what-is-native-video-advertising

October 26, 2017

Whether you need advertising translated for consumers or B2B, or a localized website that effectively reaches your growing market, we help you get the word out in Finnish or Swedish with accuracy and quality.

We use professional translators, and we also look at the content from a cultural point of view. What works in the US may not work in the Nordic countries. We can take a look at the campaign as a whole and create a final product that will find its way to the customer’s heart.

Please reload

Viimeisimmät

March 2, 2018

October 31, 2017

Please reload