ASIAKASREFERENSSEJÄ

Link design & development

SUUNNITTELUTOIMISTON BRÄNDI-UUDISTUS

Innovatiivinen suunnittelu- ja muotoilutoimisto Link uudisti brändiään ja samalla otimme kokonaan uudet brändikuvat ja henkilöstökuvat kaikkeen viestintään. Link sai käyttöönsä kuvapankin, josta voi aina halutessaan hakea omia kuviaan yksinoikeudella.

Samalla kuvattiin koko henkilöstö modernilla ja raikkaalla otteella.

www.linkdesign.fi

Viisas Elämä

KIRJOJEN KUVAUS, DIGIMARKKINOINTI, MYYNTI

Viisas Elämä Oy kaipasi reipasta otetta digimarkkinointiin.  Kasvua ja kiinnostusta somekanaviin. Julia toimii myös Viisas Elämän myyntipäällikkönä. 

www.viisaselama.fi

Pihvikarja.fi

EU-HANKE PUHTAAN, KOTIMAISEN RUOAN PUOLESTA

Tämä kokonaisuus toteutettiin valokuvina ja videoina kiertueelta Savosta. Lisäksi kuvattiin reseptikuvia Chef Luolan kanssa. Printtimateriaalit kuuluivat tietenkin myös mukaan toimeksiantoon!

www.pihvikarja.fi

Magisso

MAGISSO CAKE SERVER MARKKINOINTIKUVAT

Useita design-palkintoja kahminut Magisson Cake Server kuvattiin useassa eri teemassa. Kuvat tulivat sekä sosiaaliseen mediaa, että kotisivuille ja muuhun markkinointiin.

www.magisso.com

Nauti kohtuudella

NAUTI KOHTUUDELLA.FI SIVUSTON UUDISTUS

Suosittu sivusto kaipasi uudistusta. Suunnittelimme sekä uudistuksen ympärille banneri-kampanjan että sivuston uudistamisen alustan valintaa myöden. Asiaan kuului myös oman kuvapankin luominen.

www.nautikohtuudella.fi

Merlin

SUOMALAINEN IT-OSAAJA PÄIVITTI BRÄNDINSÄ

Teimme it-osaajia pursuavalle Merlin Systems Oy:lle koko brändiuudistuksen. Kokonaisuuteen kuului nettisivujen suunnittelu alustasta alkaen, tone of voice ja kuvamaailma.

www.merlin.fi

First Goal

KAIKEN KATTAVA BRÄNDIUUDISTUS

First Goal halusi nousta kasvuun brändiuudistuksen kautta. Koko paletti uusittiin yhteistyössä asiakkaan kanssa, logosta www-sivuihin.

www.firstgoal.fi

Minä Olen -messut

Messulehti

Messulehden ilmeen uudistus

ja taitto antoivat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tapahtumaan uutta ilmettä.