top of page

Verkkokurssin tekeminen – tee se itse

Onko sinulla idea, mutta et ole varma mille alustalle verkkokurssin haluaisit tehdä? Haaveiletko siitä, että voit myydä osaamistasi silloinkin, kun et ole töissä?


Usein verkkokurssi -alustat ovat kalliita ja hankalia käyttää. On jopa puhuttu, että alustan kuukausimaksu syö kokonaan pienen kurssin myyntitulot.


Aloitin itse kokeilemalla useampaa alustaa. Osassa aulustoja oli epämukava käyttöliittymä ja elementit eivat vain asettuneet kivasti. Kotimaiset alustatarjoajat olivat kalliita, eikä useinkaan ollut mahdollista saada esikatselua kurssista.


Valitsin verkkokurssikokonaisuuteen alustaksi Thinkific -palvelun. Se toimi hyvin yhteen markkinointisivuston kanssa, jonka tein Wixillä. Siirtyminen verkkokurssialustalle oli saumatonta ja visuaalisuus toimi hyvin.


Thinkificin tuki aloittavalle tekijälle on korvaamaton! Voit valita growth -maksusuunnitelman ja alustan kuukausihinta pysyy oman kurssisi myynnin mukana kohtuullisella tasolla. Ja mikä parasta, voit aloittaa ihan ilmaiseksi! Oma domain on kuitenkin brändinkin näkökulmasta tärkeä, joten kun kassaan alkaa tulla myyntiä, voit upgradata tilisi growth -palveluksi.


Tee näin:

- Klikkaa itsesi tästä sivustolle: http://try.thinkific.com/juliaalakulju5706

- Luo oma verkkokurssikokonaisuus käyttäen videota, valokuvia, tekstiä ja tiedostoja

- Markkinoi ja nauti osaamisesi myynnistä verkossa!
35 views0 comments

Comments


bottom of page