top of page

KUVAUSPAKETIT

Kuvauksesta saat vapaaseen käyttöösi haluamasi määrän kuvia, auttamaan sinua erottumaan alasi huippuna ja mielenkiintoisen sisällöntuotantosi tueksi tai muotokuviksi. Käymme aina ensin läpi toiveesi ja ehdotukseni. Ohjaan kuvausta ammattitaidolla. Voit luottaa siihen, että näen sinun vahvuutesi ja se näkyy myös kuvissasi. Esteettisyys on kuvissani aina mukana tinkimättömyydellä.

Kuvaan myös tuotteita, ruokakuvia ja henkilöstökuvia, joten ota yhteyttä, mikäli toivot tarjouksen juuri tiettyyn kuvaukseen. Kuvauspalveluni ovat tarkoitettu yrityksille, joten hinnat ovat esitetty alvittomina.

Kuvauksen yhteyteen on mahdollista varata meikki / kuvausehostus.

Kysy lisää varausta tehdessäsi.

8B1A7405.jpg
brändikuvaus

KUVAPAKETTI: Brand Look

HENKILÖBRÄNDILLE

Haluatko erottua asiantuntijana ja alasi huippuosaajana? Onko sinulla sisältöjä, jotka kaipaavat kuvitusta? Haluatko näkyä, tulla esiin ja luoda näyttävää brändiä? Anna valosi loistaa!

Kuvauksen hinta: 405,-, sis. 5 valmista kuvaa. Lisäkuvien hinta valintasi pohjalta 49,- / kuva (alv 0). Kuvaus tehdään lokaatiossa tai studiossani Helsingin Punavuoressa. Kuvauksen kesto n. 2h.

brändikuvaus

KUVAPAKETTI: Premium Look

YRITYKSELLE TAI HENKILÖLLE

Henkilökuvaus tai yrityskuvaus, joka voi antaa käyttöönne laadukkaan ja laajan valikoiman kuvia, erilaisissa lokaatioissa ja / tai erilaisilla visuaalisilla elementeillä. Kuvista voitte valita teille sopivimmat. Tämä paketti on tarkoitettu yritykselle, joka haluaa erottua vahvalla osaamisella ja tulla näkyväksi rohkeana sekä vahvana tekijänä.

Kuvauksen hinta: 750,- sis. 10 valmista kuvaa. Lisäkuvien hinta valintojen pohjalta 49,- / kuva (alv 0). Kuvaus tehdään lokaatiossa ja / tai studiossani Helsingin Punavuoressa. Kuvauksen kesto 4h.

8B1A3444.jpg

KUVAPAKETTI: PRO Look

YRITYKSELLE TAI HENKILÖLLE

Henkilökuvaus tai yrityskuvaus, joka antaa käyttöön hyvin laajan valikoiman kuvia, jopa useamman vuoden tarpeisiin. Tämä paketti on tarkoitettu yritykselle, joka haluaa viestiä tavoitteellisesti osaamisestaan ja palveluistaan eri kanavissa.

Kuvauksen hinta: 2100,- / sisältäen kuvia vapaaseen käyttöön 20-50 kpl (alv 0), kuvauksen sisällöstä riippuen. Esimerkiksi monipuolista stailausta vaativia kuvia on mahdollista kuvata rajallisemmin kuin henkilökuvia eri lokaatioissa.

Kuvaus tehdään lokaatiossa ja / tai studiossani Helsingin Punavuoressa. Kuvauksen kesto 6-8h.

brändikuvaus

KUVAPAKETTI: MINI – Muotokuvaus studiossa

HENKILÖBRÄNDILLE

Kaipaatko uutta kuvaa itsestäsi sosiaaliseen mediaan, CV:n, hakemuksiin tai kotisivuille?

Kuvauksen hinta: 305,- / sisältäen 3 kuvaa vapaaseen käyttöön. Lisäkuvien hinta 49 eur /kpl (alv 0).

Kuvaus tehdään studiossani Helsingin Punavuoressa. Kuvauksen kesto n. 1 h.

8B1A1898.jpg

KUVAPAKETTI: FRENDIT – Kuvaus ystäväporukalle

HENKILÖBRÄNDILLE, YRITYKSELLE, KOKEMUS JA ELÄMYS -PALVELUT

Tervetuloa ystäväkuvaukseen! Tässä sinulle ja 1-5 ystävällesi suunnatussa kuvauksessa saatte nauttia hauskasta ja hyödyllisestä valokuvaushetkestä, jossa teidät kuvataan yhdessä ja erikseen.

Voitte myös valinnaisesti varata meikkauspalvelun ja nauttia virvokkeita.

 

Tämä sopii täydellisesti pienille työporukoille, kaveriporukoille, polttareihin, arkihetkiin ja juhlaan.

Kuvauksen hinta ja kesto vaihtelee ryhmän koon mukaan, joten pyydäthän tarjouksen alla olevalla lomakkeella. Kuvaus tehdään studiossani Helsingin Punavuoressa. 

Kiinostuitko? Ota yhteyttä

Kiitos, palaamme asiaan pian.

bottom of page