top of page

Verkkokaupan rakentaminen itse - case JennyStudio

JennyStudio kääntyi puoleeni, kun studion omistaja, upea Jenny kaipasi tukea verkkopalvelun ja kauppa-konseptin suunnitteluun:


Kokonaisuuden, joka toisi yhteen kaikki hänen studionsa palvelut. Tarkoituksena oli luoda sekä kauppapaikka yksityisille että yrityksille, mutta tuoda myös saman brändin alle live-ohjaus ja tunnit studiolla.


Yksi paikka - kaikki palvelut, ja helposti saataville. Tie ei ollut helppo, aikataulu oli tiukka ja palvelukokonaisuus sisällöllisesti laaja. Autoin suunnittelussa ja konseptoinnissa sekä suosittelin alustoja. Myös valokuvaus tuli mukaan projektin alkuvaiheessa.


Sivusto on nyt auki ja juuri oikeaan aikaan. Online tunnit, kuukausijäsenyys, videokirjasto - yritysmyynti ja kuluttajamyynti - yhdestä paikasta. Olit sitten etätöissä tai kotona muuten vaan, voit päästä laadukkaalle ja ihastuttavalle tunnille, kun itse haluat!


Tähän ei siis tehty mittavaa alusta-rakennusta, vaan kaikki luotiin olemassa olevista järjestelmistä. Jennylle isot kiitokset ja kaikki kunnia sitkeydestä, jolla hän piti homman rullaamassa haasteista huolimatta. Jenny on kaikille yrittäjille esikuvana!


Kun haluat rakentaa oman verkkokaupan, ota nämä askeleet:

- Valitse olemassa oleva alusta, josta asiakas voi saada alvillisen kuitin.

- Muotoile kauppasi siten, että ostaminen on helppoa ja nopeaa.

- Luo sisältö huolellisesti houkuttelevaksi.

- Ota ohjelmistotalo avuksesi pieniin viilauksiin, jota et itse osaa.

- Avaa ja markkinoi.

- Muista aina antaa yhtä hyvää palvelua kuin asiakkaasi olisi kivijalkaliikkeessä.

Kuva: Julia Alakulju


25 views0 comments

Comments


bottom of page