top of page

Artikkeli Soundissa

Doom ja post-metalin välimaastossa risteilevä Hanging Garden julkaisee perjantaina 27. lokakuuta uuden I Am Become -pitkäsoittonsa. Tunnelmallisella levyllä kuullaan myös vierailevia ääniä Riikka Hatakan, Niko Kalliojärven sekä Tomi Joutsenen muodossa. Amorphis-laulajalla vahvistettu Hearthfire-kappale on nyt julkaistu singlenä ja siihen tehdyn upean videon ohjauksesta vastaa Julia Alakulju.

– Minulle kappale teki visuaalisesti

voimakkaan vaikutuksen ja aloin kehittää videon ideaa musiikin pohjalta. Suurin osa siitä on kuvattu vuoden 1967 8mm kameralla ja filmi on käsitelty käsin. Tämä oli loistava tilaisuus yhdistää vanhaa ja uutta teknologiaa tukemaan symbolista tarinaa ja tunnelmaa, Alakulju kommentoi.

http://www.soundi.fi/uutiset/amorphisin-tomi-joutsen-tunnelmametalliyhtyeen-vieraana-katso-nayttava-hanging-garden-video/

10 views0 comments
bottom of page