Search

Artikkeli Soundissa

Doom ja post-metalin välimaastossa risteilevä Hanging Garden julkaisee perjantaina 27. lokakuuta uuden I Am Become -pitkäsoittonsa. Tunnelmallisella levyllä kuullaan myös vierailevia ääniä Riikka Hatakan, Niko Kalliojärven sekä Tomi Joutsenen muodossa. Amorphis-laulajalla vahvistettu Hearthfire-kappale on nyt julkaistu singlenä ja siihen tehdyn upean videon ohjauksesta vastaa Julia Alakulju.

– Minulle kappale teki visuaalisesti

voimakkaan vaikutuksen ja aloin kehittää videon ideaa musiikin pohjalta. Suurin osa siitä on kuvattu vuoden 1967 8mm kameralla ja filmi on käsitelty käsin. Tämä oli loistava tilaisuus yhdistää vanhaa ja uutta teknologiaa tukemaan symbolista tarinaa ja tunnelmaa, Alakulju kommentoi.

http://www.soundi.fi/uutiset/amorphisin-tomi-joutsen-tunnelmametalliyhtyeen-vieraana-katso-nayttava-hanging-garden-video/

6 views0 comments

Recent Posts

See All

Unelmaidea Oy

tel. 0400 631 523

Helsinki - Finland

Y-3019988-2

Design by Julia Alakulju

Illusia Creative tmi