top of page

Toimitusehdot

  • Hinnat ovat ilmaistu yrityksille alvittomina ja alv 24% lisätään summaan

  • Kuvaajalla säilyy kaikki tekijänoikeudet

  • Luethan huolellisesti alta muut kuvausehdot ja peruutusehdot

ASIAKAS HYVÄKSYY ALLAOLEVAT KUVAUSEHDOT

MAKSAMALLA KUVAUS/VARAUSMAKSUN.

 

Hinnasto on voimassa toistaiseksi ja valokuvaaja pidättää oikeuden muutoksiin. Varaushetkellä sovittuihin hintoihin ei tule muutoksia. Kilometrikorvaus 0,55€/km.

Kuvaaja pidättää kaikki oikeudet kuvausehtoihin ja niiden muuttamiseen.

 

PERUUTUSEHDOT

 

Varausmaksu sovitaan tapauskohtaisesti. Mikäli asiakas peruu kuvauksen, kuvaus/varausmaksua ei palauteta. Kuvauksen voi siirtää max. 2krt samasta kuvausmaksusta. Kaikki kuvaukset miljöössä ovat säävarauksella, kuvausta siirretään niin monesti kuin on tarve. Mikäli asiakas ei saavu kuvaukseen sovittuna ajankohtana, kuvausmaksua ei palauteta eikä uutta aikaa varata samasta kuvausmaksusta. Mikäli kuvaaja sairastuu tai estyy, kuvausta siirretään. Mikäli asiakas haluaa perua kuvauksen valokuvaajan sairauden vuoksi, varausmaksua ei palauteta. Jos siirtäminen ei ole mahdollista (dokumentaarinen kuvaus) kuvaaja palauttaa maksetun rahan kokonaisuudessaan. Kaikkien kuvauksien kohdalla asiakas ymmärtää, että valokuvaajalla ei ole itselleen korvaajaa sairastapauksen sattuessa. Kuvaaja pyrkii parhaansa mukaan auttamaan asiakasta löytämään toisen valokuvaajan, mikäli valokuvaaja joutuu perumaan kuvauksen kokonaan. 

 

KÄYTTÖ,- ja TEKIJÄNOIKEUS

 

Kuvaaja omistaa kaikki tekijänoikeudet. Kuvaaja saa käyttää kuvia portfoliossaan, nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa sekä muussa valokuvaukseen liittyvässä markkinoinnissa ilman asiakkaan erillistä lupaa. Mikäli asiakas ei halua kuviensa näkyvän sosiaalisessa mediassa, siitä sovitaan erikseen varausvaiheessa NDA-sopimuksella. Tämä koskee kaikkia kuvauksia, mukaan lukien minikuvauksia. Asiakas saa kopioida ja teettää valmiista käsitellyistä kuvista mitä vain rajattomasti omaan käyttöönsä. Kaikenlainen kaupallinen käyttö on kiellettyä ilman lupaa ja rikkoo tekijänoikeuksia. Kuvien jälkikäsittely on kiellettyä.

 

KUVIEN TALLENTAMINEN

 

Kuvaaja on velvollinen säilyttämään kuvia 4kk kuvauksen jälkeen. Tämän jälkeen kuvaajalla ei ole velvollisuutta säilyttää kuvia. Mikäli kuvauksessa/kuvauksen jälkeen kuvat tuhoutuvat valokuvaajasta riippumattomista syistä (muistikortin korruptio, laiterikko tai muu syy) kuvaaja on velvollinen korvaamaan korkeintaan kuvauksen hinnan verran. Näin ollen asiakas ymmärtää, että elektroniikan kanssa voi käydä mitä vain.

NDA-SOPIMUS

 

Maksullinen NDA-sopimus tehdään, mikäli asiakas EI halua että valokuvaaja käyttää kuvia portfoliossa, nettisivuilla, markkinoinnissa tai muilla nettialustoilla eli kuvat pidetään yksityisinä. Asiakas sitoutuu ilmoittamaan tästä jo kuvausta varatessa, yksityiskohdat sopimuksesta sovitaan aina asiakkaan kanssa erikseen. Kuvat jäävät vain asiakkaan ja kuvaajan välille.

Mikäli asiakas ei ilmoita haluavansa NDA-sopimusta ja kuvaaja on ehtinyt jakaa kuvia nettialustoilla, kuvaaja ei ole minkäänlaisessa oikeudellisessa vastuussa.

 

Asiakas hyväksyy kuvausehdot kun tekee kuvauksesta varauksen tai tilauksen ja sopii kuvauspäivämäärän kirjallisesti, esimerkiksi sähköpostilla.

bottom of page