top of page

VIDEOTUOTANTO

Unelmaidea_uusilogo_musta.png

Videotuotannot

 

Video houkuttaa, sitouttaa ja vaikuttaa katsojiin sekä potentiaalisiin asiakkaisiin. Videon tyyli mietitään tarkoituksen mukaan. Video voi kertoa palvelusta, antaa informaatiota, olla vaikuttava, opettava, inspiroiva, tunteita herättävä. Haastattelut, asiantuntija-lausunnot ja tapahtumat ovat tärkeää ja kiinnostavaa sisältöä jaettavaksi.

 

Sisältömarkkinoinnissa käytetyt videot keräävät runsaasti huomiota ja ovatkin ohittaneet perinteisen bannerimainonnan. Video tavoittaa hyvin kohderyhmänsä ja siihen suhtaudutaan positiivisesti.

Videotuotanto Helsinki, Turku ja koko Etelä-Suomi, myös studiossa. 

Avainlippu / Suomalaisen Työn liitto

Järjestimme kustannustehokkaasti näppärät katugallupit Helsingissä Osta Työtä Suomeen -päivän markkinointia varten. Yhdessä Avainlipun kanssa saimme kuulla rehellisiä ja liikuttavia mielipiteitä suomalaisista muistoista, palveluista ja tuotteista sekä työstä.

Gallup toteutettiin yhden päivän aikana ja kuvamateriaalista editoitiin kolme eri versiota eri kohderyhmiä varten.

Videoita käytetään sisältömarkkinoinnissa, some-levityksessä sekä Avainlipun omassa viestinnässä.

SAP ja WÄRTSILÄ @ Hackathon

Wärtsilä järjesti SAP Hackathonin, josta tuotettiin video myyntiä, sisältömarkkinointia ja muuta some-levitystä varten. Videoon kuvattiin haastattelu sekä materiaalia itse tapahtumasta, yksityiskohdista ja brändituotteista. 

HANGING GARDEN w/​ TOMI JOUTSEN, AMORPHIS

Tomi Joutsen (Amorphis) vieraili Hanging Gardening uuden levyn ensimmäisenä julkaistussa videossa. Video tehtiin yhdistäen sekä vanhaa että uutta tekniikkaa. Suurin osa videosta on kuvattu v 1967 8mm kameralla ja filmi kehitetty käsin.

THE CHANT - UNSOLVED,

/ Lifeforce records

 

Tositarinaan perustuva kertomus sodasta palaavan miehen ahdistuksesta. Video sai näkyvyyttä Euroopan laajuisesti musiikkialan  julkaisuissa sekä some-levityksessä ja tietenkin Youtubessa.

 

 

HYVÄN MAUN TARINA,

EU HANKE 

Kuuden videon kokonaisuus, jolla kerrotaan suomalaisen pihvilihan terveellisyydestä, luontoystävällisyydestä ja kasvattamisesta. Videot toimivat sisällön tukena sekä youtubessa, somessa että liiton omilla sivuilla.

Videot kuvattiin eri tiloilla pääasiassa Savossa. Kiertueella oli mukana kokkina Chef Luola, joka loihti ennalta suunniteltujen reseptien pohjalta upeita annoksia. Kaikki kuvatut annokset tuotettiin myös reseptikorteiksi, joita on jaettu mm. tapahtumissa.

Koe Shakti Dance

 

Shakti Dance ® on joogan tanssimuoto. Ota rauhallinen hetki ja nauti kauniista musiikista ja videosta.

bottom of page