top of page

Asiakastarina: Helsingin Yrittäjänaisten hallituksen kuvaus

Updated: Mar 26

Kuvaus Helsingin Yrittäjänaisille oli iloisen värikäs ja energinen kokemus alusta loppuun. Heillä oli selkeä visio siitä, millaisen tunnelman halusivat kuvista välittyvän, ja heidän avoimuutensa ja yhteistyöhalunsa tekivät työstäni helppoa. Kuvauspaikan valinta oli myös tärkeä osa kuvauksen onnistumista. Sain heiltä hyvissä ajoin tiedon siitä, millaisen ympäristön he halusivat kuvauksille. Se auttoi minua valmistautumaan ja varmistamaan, että lopputulos vastasi heidän odotuksiaan.


Lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen, ja ilokseni huomasin, että kuvat herättivät runsaasti huomiota ja kiitosta sosiaalisessa mediassa. Ne välittivät positiivisen ja nuorekkaan mielikuvan, joka oli juuri sitä, mitä Helsingin Yrittäjänaiset halusivat viestiä. Oli hienoa nähdä, miten kuvat vahvistivat heidän brändiään ja herättivät kiinnostusta nuorten naisyrittäjien keskuudessa, juuri kuten heidän strategiansa oli tarkoitettukin.


Visuaalisen suunnittelun takana oli suunnittelija Marke Koo, joka antoi myös kuvaukselle pisteet 100 / 100.


Marke Koo, mitä hyötyä hallitukselle on kuvista?

"Ensinnäkin: positiivinen, nuorekas mielikuva.  Jo nyt, kun hallituksen ryhmäkuva nimilappuineen on ollut somessa vasta tunnin-pari, se on saanut valtavasti huomiota ja kehuja.  Ja kiinnittänyt myös nuorien naisyrittäjien huomion, joka on meillä ihan kirjattuna strategiassa."

Koitko että kuvauksen järjestäminen haluamasi mukaiseksi oli helppoa?

"Kyllä! Oikea fondi ja upean väriset tuolitkin järjestyivät samoin tein!"


Kiitos kuvauksesta ja yhteistyöstä Helsingin Yrittäjänaiset!


Kiitos kaikille kuvaukseen stailaamalla panostaneille hallituksen jäsenille!17 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page