top of page

Hyvinvointi ja henkilöbrändi

Henkilöbrändäys lähtee sinusta itsestäsi. Se syntyy sinun omista voimavaroistasi, taidoistasi ja vahvuuksistasi. Yrityksesi ja palvelusi on heijastavat sinua, joten pidä huolta siitä, että kehität omaa hyvinvointiasi ja terveyttäsi koko ajan oikeaan ja parempaan suuntaan.

Terveys on yrittäjän tärkein kivijalka. Siksi siihen kannattaa investoida ja löytää aikaa. Terve ja hyvinvoiva yrittäjä jaksaa paremmin läpi epäsäännöllisen arjen ja vaihtelevien ajanjaksojen. Kun voit hyvin, jaksat kehittää palveluasi ja tuotettasi eteenpäin sinnikkäästi ja pyrkiä kohti omia tavoitteitasi.

Minkä mielikuvan annat itsestäsi verkostoissasi? Hyvinvoiva ja energinen mielikuva ei synny itsestään. Haastava arki voi viedä mehuja, itselle jää liian vähän aikaa. Siksi liikunnan ja ravinnon merkitys on valtava. Oikealla määrällä liikuntaa ja hyvällä, terveellisellä ravinnolla pidät itsesi vahvana, sekä fyysisesti että henkisesti. Kun vähiten jaksaisit lähteä lenkille, salille tai jumppaan, lähde silloin! Opetat myös itseäsi samalla vahvaksi päätöksen tekijäksi ja parannat oloasi heti!

Pohdi aina myös ravinnon merkitystä. Antaako syömäsi ruoka sinulle energiaa ja voimia, vai väsyttääkö se ja aiheuttaa turvotusta? Jokainen ateria voi olla sinulle terveyttä ja hyvinvointia edistävä!

Kun liikut ja syöt hyvin, nukutkin paremmin! Uni on tärkeä tekijä hyvinvoinnillesi. Ennen nukkumaanmenoa ei kannata käyttää puhelinta tai pyöriä verkossa. Pyhitä oma aikasi ja illat mieluisille toimille, rauhoittumiselle ja perheelle, tai liikunnalle ja vain olemiselle. Kun annat tilaa hiljaisuudelle, luot kasvupaikan uusille ideoille ja ajatuksille!

Terveellisempää elämää kohti kannattaa suunnata pienin muutoksin, joista jokainen on pysyvä. Mieti aina, mikä elämässäsi ei tue hyvinvointia, ja muuta yksi asia kerrallaan. Voit olla varma, että energisyys, hyväntuulisuus ja onnellisuus lisääntyvät, kun lähdet rakentamaan parasta mahdollista omaa itseäsi.

22 views0 comments
bottom of page