top of page
Unelmaidea_uusilogo_musta.png

Konsultointi: liiketoiminta ja yrittäjyys

Julia Alakulju

Suunnitteletko uuden idean tai konseptin lanseeraamista?

Haluaisitko rakentaa verkkokaupan?

Onko sinulla unelma, jonka haluaisit toteuttaa? Vaihtaa alaa?

Autan sinua pääsemään tavoitteseesi. Takanani on yli 20 vuotta yrittäjyyttä ja suoritan tällä hetkellä MBA-tutkintoa, joten minulla on vankka kokemus erilaisista konsepteista ja haasteista sekä uusinta tietoa, josta voit hyötyä.

Palveluni pitää sisällään säännölliset tapaamiset ja tukena toimimisen. Konsultointi on motivointia, sparrausta, palautteenantamista, kokemuksien kertomista, kontaktien jakamista ja tietoa markkinoinnista ja myynnistä. 

Case:

Joka Kodin Ruokapalvelu

Päiväkodin opettaja sai mittansa täyteen ja päätti vaihtaa alaa. Hioimme hänen liikeideasta brändin ja loimme liiketoimintasuunnitelman. Tämän jälkeen yritys haki ja sai starttirahaa. Hänen tarina julkaistiin useassa lehdessä.

Liiketoiminta päivitettiin, kun Korona-aika tuli. Uuden strategian pohjalta aloitettiin nopeasti toimeentulo. 

"En olisi koskaan pystynyt tähän muutokseen ilman apuasi"

- Petri Kankare, YO-kokki, sosiaalikasvattaja

parhaatkuvauspaikat.com

Case:

Valokuvaaja Anna Dammert toi tuhansien tuntien lokaatiokuvauksien tiedon parhaista kuvauspaikoista kaikkien saataville. Olin mukana ensi metreiltä alkaen sparraamassa, auttamassa, tukemassa ja luomassa Annan kanssa täysin uudenlaista palvelua. Palvelu sai riemastuneen vastaanoton!

"Kiitos Julia uskomattoman mahtavasta avustasi palvelun kehittämisessä! Olet paras!" - Anna Dammert, valokuvaaja, CEO

Näyttökuva 2020-9-20 kello 20.21.27.png
8B1A6830.jpg

Case:

Jennystudio.fi

JennyStudio kääntyi puoleeni, kun studion omistaja, upea Jenny kaipasi tukea verkkopalvelun ja kauppa-konseptin suunnitteluun:

Kokonaisuuden, joka toisi yhteen kaikki hänen studionsa palvelut. Tarkoituksena oli luoda sekä kauppapaikka yksityisille että yrityksille, mutta tuoda myös saman brändin alle live-ohjaus ja tunnit studiolla.

Yksi paikka - kaikki palvelut, ja helposti saataville. Tie ei ollut helppo, aikataulu oli tiukka ja palvelukokonaisuus sisällöllisesti laaja. Autoin suunnittelussa ja konseptoinnissa sekä suosittelin alustoja. Myös valokuvaus tuli mukaan projektin alkuvaiheessa.

Sivusto on nyt auki ja juuri oikeaan aikaan. Online tunnit, kuukausijäsenyys, videokirjasto - yritysmyynti ja kuluttajamyynti - yhdestä paikasta. Olit sitten etätöissä tai kotona muuten vaan, voit päästä laadukkaalle ja ihastuttavalle tunnille, kun itse haluat!

Tähän ei siis tehty mittavaa alusta-rakennusta, vaan kaikki luotiin olemassa olevista järjestelmistä. Jennylle isot kiitokset ja kaikki kunnia sitkeydestä, jolla hän piti homman rullaamassa haasteista huolimatta. Jenny on kaikille yrittäjille esikuvana!

"Haluan vielä kiittää aivan sikana sua noista sivuista kuoppaisen tien jälkeen sivut on mielestäni tosi hienot ja toivottavasti ja tietenkin toimivat ja myyvät Olet tosi taitava Kiiiitos ”- Jenny

Jenny1.jpg
bottom of page