Julia

Valokuvaus mainostoimisto Rytmin kanssa Sciroccossa

10.12.2019

Teimme AD Rami Hakalan kanssa kuvaukset ravintola Sciroccon uuden ilmeen tueksi. Kuvasin sekä videota, että still-kuvaa, ruoanlaitosta, leipomosta ja henkilöstöstä. Nam.

Julia

Ruokakuvauksia 

Kokki kotiin -palvelulle

10.10.2019

Joka kodin ruokapalvelu on uusi yritys, joka tekee itseään tunnetuksi sekä suoramarkkinoinnilla että somessa. Graafiseen suunnitteluun on kuulunut kaikki painotuotteet ja somekuvat, lahjakorttien design sekä mainonta.

Julia

Suomen Alkoholijuomakauppa ry

uudistui

11.11.2019

Suomen alkoholijuomakauppa tuli syksyllä esiin uuden logon kera. Uuden identiteetin suunnitteluun kuului myös web-sivusto, joka avataan pian.

Julia

Viisas Elämä Oy:n monikäyttöinen messuosasto

15.10.2019

Yhteistyössä graafikon ja kustantamon tiimin kanssa suunnittelimme Viisas Elämä Oy:lle uuden messuosaston, joka on monivuotinen ja sopii moniin eri tapahtumiin. Ekologista ja kustannustehokasta = tätä päivää.

Julia

Pihvikarjaliiton raikastava ulkoasu-uudistus

1.10.2019

Pihvikarjaliitto kaipasi logon ja ilmeen uudistusta. Suunnittelun lähtoköhtana oli järjestön arvot, toiminta sekä ympäristön kannalta merkittävät tekijät. 

Julia

Viisas Elämä kustantamon ihastuttava 

some-markkinointi

3.9.2019

Some ylläpito ja jatkuva kauniiden kuvien postaaminen kantaa hedelmää. Fanien määrä nousee tasaisesti ja seuraajat ovat aidosti kirjoista kiinnostuneita ihmisiä.